HU | EN | DE | RO
Előző Következő

Friss gomba

Friss, magyar gomba

Érdekel

Gomba­komposzt

Csiperke és egzotikus gombák alapanyagai

Érdekel

Gomba­konzerv

Válogatott minőség, tartósítószer nélkül

Érdekel

Gomba­csíra

Saját és egzotikus fajták gombacsírái

Érdekel

Friss gomba

Friss
gomba

Csiperke, bio csiperke, és egzotikus gombák

Gombakomposzt

Gomba-
komposzt

Minőségi alapanyagok, széles termékszortiment

Gombakonzerv

Gomba-
konzerv

Saját termesztésű gombából, tartósítószer nélkül

Gombacsíra

Gomba-
csíra

Megbízható, saját gombacsírák

Korona Gombaipari Egyesülés

Tradíció és minőség 1990 óta

A Korona Gombaipari Egyesülés családi vállalkozások összefogásával, a tradíciók és elhivatottság megőrzése mellett, a legmodernebb technológiák bevonásával mára Közép-Európa egyik vezető gombaipari csoportosulásává vált.

Stabilitás és ellenőrzött minőség

Az alapanyaggyártástól kezdve a gombatermesztésen át, a tartósított termékeinkig minden alapanyagot és gyártási folyamatot gondosan ellenőrzünk.

Évtizedek tapasztalata

Felkészült munkatársainkkal, több évtizedes tapasztalattal, tudásunk legjavát adva dolgozunk azon, hogy a legjobbak lehessünk.

Modern technológiák, saját gépjárműflotta

A korszerű technológia garantálja a gyors és minőségi kiszolgálást mind a komposztgyártásban, gombatermesztésben, feldolgozóiparban és logisztikában.

Széles termékválaszték, sajátmárkás termékek

Egyedülállóan széles kínálattal, saját márkás termékek gyártásával, egyedi megrendelések lehetőségét kínáljuk.

Miért válasszon minket?

Évtizedek tapasztalatával, Közép-Európa egyik legnagyobb gombatermesztő felületén, saját készítésű alapanyagon, a legmodernebb technológiával termesztjük a friss, magyar gombát!

A gombaszaporító anyag előállításától kezdve a gombakomposzt gyártáson, valamint a magas színvonalú termelésen át a konzervipari feldolgozó háttérig – Magyarországon egyedülállóként - az iparág teljes vertikumával rendelkezünk.

Szaktudás és megbízhatóság, stabil és kiváló minőség. Ezt kínáljuk Önnek egész éven át specializálódott üzemegységeink termékein keresztül, ahol egybeforrt a több évtizedes szakmai tapaszt a korszerű, naprakész technológiával és a magas minőségű termék előállításának igényével.

A gombacsíra üzemhez tartozó laboratórium mikrobiológiai, mikológiai és kísérleti fermentációs háttérrel rendelkezik. Számos gombaipari kutatás színhelye, jelenleg az egyetlen olyan laboratórium, amely étkezési, termeszthető és mikorrhizás gombák termesztésbe vonásával is foglalkozik. A laboratórium génbankjából biztosítja a szaporítóanyag-gyártáshoz a gomba-tenyésztörzseket, hibrideket, ezzel a sikeres hazai gombatermesztés folyamatát alapozza meg.

A gombatermesztő házak közvetlen közelsége garantálja, hogy a feldolgozásra kerülő gomba a lehető legfrissebb legyen. Gondos válogatást követően, kíméletes technológiával főzzük, majd hőkezeléssel tartósítjuk termékeinket.

Felkeltettük érdeklődését?

Küldjön nekünk üzenetet, munkatársunk visszahívja Önt.

Eredményeink számokban

1100

tonna gombakomposzt előállítása hetente

45 E

m2 termesztőfelület

60

db erőgép és szállítójármű

30

év tapasztalat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Több információra van szüksége? Szívesen állunk rendelkezésére! Írjon nekünk és kollégánk hamarosan felvesz Önnel a kapcsolatot!