HU | EN | DE | RO

Ismerjen meg minket

Korona Gomba­ipa­ri Egye­sü­lés

A Korona Gombaipari Egyesülés családi vállalkozások összefogásával, a tradíciók és elhivatottság megőrzése mellett, a legmodernebb technológiák bevonásával alakult, mely mára Közép-Európa egyik vezető gombaipari csoportosulásává vált.

Az Egyesülés a gombatermesztés teljes vertikumával rendelkezik, a gombaszaporító anyag előállításától kezdve a gombakomposzt gyártáson, valamint a magas színvonalú termelésen át a konzervipari feldolgozó háttérig.

Főként hazai beszállítókkal és több száz kollégával dolgozunk azon, hogy termékeinket hazai és számos külföldi piacra minden nap frissen és a legjobb minőségben juttassuk el.

Vállalkozásunk fő célja a folyamatos termelékenység növelés mellett, a kutatás-fejlesztés és minden a szakmához kapcsolódó innovatív technológiák bevezetése, a magas színvonalú vevőkiszolgálás biztosítása mellett.

 

Kapcsolat

Rólunk - Korona gomba

Korona Gombaipari Egyesülés

Tradíció és minőség 1990 óta

A Korona Gombaipari Egyesülés családi vállalkozások összefogásával, a tradíciók és elhivatottság megőrzése mellett, a legmodernebb technológiák bevonásával mára Közép-Európa egyik vezető gombaipari csoportosulásává vált.

Stabilitás és ellenőrzött minőség

Az alapanyaggyártástól kezdve a gombatermesztésen át, a tartósított termékeinkig minden alapanyagot és gyártási folyamatot gondosan ellenőrzünk.

Évtizedek tapasztalata

Felkészült munkatársainkkal, több évtizedes tapasztalattal, tudásunk legjavát adva dolgozunk azon, hogy a legjobbak lehessünk.

Modern technológiák, saját gépjárműflotta

A korszerű technológia garantálja a gyors és minőségi kiszolgálást mind a komposztgyártásban, gombatermesztésben, feldolgozóiparban és logisztikában.

Széles termékválaszték, sajátmárkás termékek

Egyedülállóan széles kínálattal, saját márkás termékek gyártásával, egyedi megrendelések lehetőségét kínáljuk.

Felkeltettük érdeklődését?

Küldjön nekünk üzenetet, munkatársunk visszahívja Önt.